Den uhyggelige sandhed

o Råddenskab af værste skuffe.

o Det er en tung sag at prøve at åbne skuffen indeholdende al politikkens og forretningslivets råddenskab. Hver eneste dag fyldes skuffen mere og mere op. Se p.t. på verden omkring os. Politikerne – herhjemme og i udlandet – udviser manglende dømmekraft, kaster sig ud i sager, de ingenlunde behersker, kommer på dybt vand, når de udtaler sig om noget, de ikke har forstand på, bagtaler (når de ellers ikke vælger tavsheden for ikke at komme i klemme) og snyder hinanden, bringer panik og utryghed, lyver og lover guld og grønne skove etc. Spiller det uhyggelige ‘manipulations-spil’.

o Ligeledes er det i business – her måske endnu værre. Her snydes og bedrages, her spilles med fordækte kort, her spænder folk ben for hinanden og her trækker et utal af uduelige ledere i tråde, de aldrig skulle have været i nærheden af. Prisen betaler samfundet og de underliggende medarbejdere. I begge lejre – politik eller business – er der oveni den famøse angst for at udtale sig. Den larmende tavshed forbliver lukket inde, for tænk sig, om man/menigmand kom til at miste noget ved at give udtryk for sin oprigtige mening. Den manglende risikovillighed dræber chancen for ordentlighed og retfærdiggørelse.

o Hvad er det dog, der sker? Hvordan kan klovne og skvadderhoveder dog mase sig så let frem i forreste række? Verden fortjener bedre. Lad os få samlet alt det møg, lad os få udryddet alt det rådne, lad os få det hele presset ned i skuffen med råddenskab, hvorefter vi låser den skuffe af. Jeg smider gerne nøglen væk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Mindset Jens Sørensen

    "I want to make a difference"

    I belive in: My inner outline - My attitude - My will

    I go for it. I do it: I investigate - I negotiate - I accelerate

    I reach my goals: I set Targets - I keep Focus - I Implement