Bogudgivelse

Bogudgivelse NY bog fra Jens Sørensen

Ny bog fra Jens Sørensen , det bliver den ottende bog fra forretningsmanden, der i dag arbejder, som strategisk rådgiver mm.

Forfatteren rusker op i tingene med søde provokationer og anderledes synsvinkler.

Ny bog fra Jens Sørensen

Jens Sørensen første engelsksprogede bog udkommer her hen på det sene efterår og bærer titlen “Out Loud”. Udgivelsesdagen er sat til den 22.11.2018 Det er, som han selv udtrykker det, en tidlig 60 års fødselsdagsgave til ham selv.

Forretningsmand, rådgiver, professionel bestyrelsesmand, ledelsesmentor, coach, foredragsholder, komponist og forfatter – visitkortet er langt. 18.7 2019 fylder Jens Sørensen 60 år, og året markeres altså særligt med udsendelsen af den nye bog.

Hvorfor udgive en bog på engelsk?

“Igennem min lange erhvervskarriere er jeg ofte blevet opfordret til at udgive en lidt anderledes “menneske- & ledelses- bog”, hvilket jeg så gør nu. At jeg har valgt at skrive (og udgive) den på engelsk hænger sammen med flere interesse-tilkendegivelser fra mit store udenlandske netværk. Det er jo ikke så nemt for dem at læse dansk, hvorimod det ikke er så vanskeligt for en dansker at læse engelsk”, beretter Jens Sørensen.

Anderledes synsvinkler og værktøjer.

Bogen “Out Loud” er skrevet over de sidste 12 måneder. “Jeg har sorteret kraftigt i mit samlede materiale, hvorfor jeg har valgt kun at bringe de afsnit, som jeg mener kan bibringe læserne noget særligt – ikke mindst nogle lidt anderledes synsvinkler, søde provokationer og værktøjer – der er nemlig alt alt for mange, som bliver rene “kopier” af hinanden, hvilket ikke er heldigt og ingenlunde udviklende”, slutter Jens Sørensen. Bogens indhold spænder bredt, men er især forretningsorienteret.

Hvor kan  den nye bog købes?

Bogen kan bestilles via mail på jens@thewideview.dk eller købes hos “Bog og Ide” i Middelfart. Bogen “Out Loud” koster 200,00 kr.